winkelen yumbo playa del ingles

Winkelen Playa del Ingles

Natuurlijk is Playa del Ingles qua shoppingmogelijkheden absoluut niet te vergelijken met steden zoals Milaan of Barcelona. Maar voor de vakantiegangers die ook willen shoppen zijn er genoeg mogelijkheden.

Yumbo en Gran Chapparal

Er zijn een aantal winkelcentra te vinden rondom Playa del Ingles zoals Kasbah, Yumbo, Cita en het kleinere Gran Chaparral. Dit laatste kleinere centrum is vooral populair onder Nederlandse jongeren die er tot in de late uurtjes gaan stappen en daarna ook nog een hapje willen eten.

Yumbo is ongetwijfeld een van de grootste winkelcentra in Playa del Ingles; er zijn hier ongeveer 200 winkels te vinden en talloze barretjes en restaurantjes. Je vindt hier allerlei soorten winkeltjes en boetiekjes. Zo zijn er diverse parfumerie zaken gevestigd, maar zijn er ook redelijk veel juweliers en kledingwinkeltjes. Ook zijn er hier veel bars en restaurants gericht op de LBTQ community te vinden.

Als je op zoek bent naar de bekende merk -en designerwinkels moet je in het winkelcentrum Cita zijn. Overdag is dit centrum nog redelijk rustig en kun je er heerlijk winkelen of van een terrasje in de zon genieten.

Pas in alle winkelcentra op voor namaak artikelen, als een artikel van een bekend merk te goedkoop wordt aangeboden is de kans erg groot dat je een namaak te pakken hebt.

shoppen playa del ingles
Geplaatst op Categorie├źn Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *