stappen in playa del ingles

Uitgaan in Playa del Ingles

Je kunt goed stappen in Playa del Inglés. In welk gedeelte van de stad je ook verblijft, overal zijn tal van gezellige kroegen, dancings en clubs gelegen waar je tot in de vroege uurtjes uit je dak kunt gaan. Perfect dus voor jouw jongerenvakantie naar Playa del Ingles!

Zodra de zon ondergaat, verandert de stad in een levendig centrum. Stappen in Playa del Inglés biedt vele mogelijkheden. De volgende hotspots vertellen je waar je moet zijn.

Zig Zags

Zig Zags is op Gran Canaria een populaire club. Bekende dj’s draaien hier wekelijks en er zijn daarnaast geregeld stripacts. De club is ruim opgezet, de entree is gratis en de hele avond geniet je van happy hour.

Avalon

Avalon is een moderne, vrij nieuwe discotheek. Als je flink wilt stappen in Playa del Inglés, mag je deze club eigenlijk niet overslaan. De uitgaansgelegenheid is te vinden in het Metro Shopping Center en is uitgerust met diverse dansvloeren en bars.

Shooters

Shooters is onder de Hollandse jongeren een zeer populaire bar. Regelmatig zijn er Nederlandse dj’s in het café te vinden en de muziek die wordt gedraaid is eveneens hoofdzakelijk van Hollandse bodem. De thema’s, zoals schuimparty’s en Flugelparty’s wisselen per avond en je vindt de club in CC Plaza winkelcentrum.

Heineken Café

De Nederlandse feesttent van Playa del Inglés is het Heineken Café. Met Nederlandse muziek, Nederlandse artiesten en lekkere Hollandse bitterballen wordt het hier iedere avond een feestje. Het café bevindt zich in de Gran Chapparal.

heineken cafe gran chaperal

Joy

Discotheek Joy Palace is een club voor jongeren die gek zijn van hardhouse en techno. De club behoort tot de grootste discotheek van het eiland en er kunnen meer dan duizend liefhebbers tot in de vroege uurtjes housen.

Om gezellig te stappen in Playa del Inglés kun je natuurlijk ook een bezoekje brengen aan het casino of neerstrijken bij één van de vele eettentjes annex feesttentjes.

Clubs Playa del Ingles

Playa del Ingles is uitermate geschikt om ‘s avonds te stappen. In Playa del Ingles vind je drie grote winkelcentra, hier vind je ook meteen de leukste en grootste clubs.
De leukste hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Seven

Club Seven is een hippe club gevestigd in het centrum van Playa del Ingles. Er worden verschillende muziekstijlen gedraaid, van R&B en Latin tot House. Deze discotheek is elke dag geopend van 20:00 tot 04:00 uur.

Vliegende Hollander

De vliegende Hollander is een Nederlands feestcafé in het centrum van Playa del Ingles en gevestigd in het winkelcentrum ‘Metro’.

Shooters

Shooters is ook een Nederlands Feestcafé en vind je in het winkelcentrum Plaza. Elke avond is er een nieuw thema met Nederlandse DJ’s.

Heineken Cafe

Het Heineken café vind je in het centrum Gran Chapparal. De plekom helemaal uit je dak te gaan. Aan de overkant van het Heineken café zit het Heineken eetcafé. Tijdens het EK of WK is dit de place to be om de voetbalwedstrijden van het Nederlands Elftal te bekijken.

Zigzags

Dit klinkt als een Nederlandse kroeg maar dat is het niet. Wel vind je hier zomers heel veel nederlanders. ZigZags vind je in het winkelcentrum Plaza en is zeker een aanrader om een avondje heen te gaan.

Pacha

Pacha is een van de grootste clubs in Playa del Ingles. Hier draaien ze alle muziekstijlen zoals Top 40, House, R&B en dance.

Chic and Cream

Chic and Cream is een nachtclub in Playa del Ingles. Ze draaien hier de laatste house muziek. Voor in de weekenden vind je hier top DJ’s uit heel Europa.

Heaven

Heaven is een gay club op de derde verdieping in het winkelcentrum Yumbo. Hier vind je zomers de beste gay-feesten.

Geplaatst op Categorieën Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *