playa del ingles goedkoop

Is Playa del Ingles goedkoop?

Is Playa del Inglés goedkoop, gemiddeld of peperduur? Het is een veelgestelde vraag. Wie op reis gaat naar deze bruisende toeristenplaats wil misschien vooraf alvast weten wat de prijzen hier doen. Moet je een dikke portemonnee meenemen of heb je aan een kleine knip meer dan genoeg?

Faciliteiten voor alle smaken en budgetten

Het verlossende antwoord is dat de prijzen op het eiland redelijk dicht in de buurt liggen van de prijzen die worden gehanteerd op het Europese vasteland van Spanje. De onderlinge prijsverschillen worden grotendeels door locatie en kwaliteit bepaald. Maar, veel hangt ook van jezelf af, want uiteindelijk kun je je vakantie in Playa del Inglés zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Er zijn hotels, appartementen, bungalows, kroegen, winkels en restaurants voor alle smaken en budgetten.

Hoeveel kost uit eten gaan in Playa del Ingles?

Je kunt in Playa del Inglés goedkoop of duur uit eten gaan. Het is over het algemeen goedkoper dan in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld al voor een paar euro eten op drukke locaties in de toeristische gebieden. Denk hierbij aan de winkelcentra zoals Yumbo, Kasbah en Gran Chaparral. Een halve kip met frites en salade wordt hier al vanaf €5 geserveerd en een pizza kun je hier al vanaf €8 bestellen. Er zijn tevens restaurants waar je meer geld kwijt bent, maar dan mag je ook meer van de kwaliteit verwachten.

Drinken goedkoop?

De prijzen voor een drankje in de restaurants, kroegen en discotheken zijn ook ietsje lager dan in Nederland. Veel van de uitgaansgelegenheden zijn vrij toegankelijk.

Winkelen

Er zijn verschillende winkelcentra met een breed scala aan winkels. Van elektronica en parfumerie tot aan tassen- en lederwinkels en kledingzaken. Je kunt over de prijs onderhandelen. Bedenk wel dat originele merkartikelen niet goedkoop worden aangeboden. Ze kunnen iets goedkoper zijn, maar aan ‘echte’ koopjes zit in de regel toch vaak een onaangenaam luchtje. Je kunt dus tevens in Playa del Inglés goedkoop of duur shoppen.

Geplaatst op Categorieën Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *