aquapark playa del ingles

Aquaparken Playa del Ingles

Vlakbij Playa del ingles zijn er verschillende aquaparken waar je gerust een hele dag met het hele gezin kunt doorbrengen.

Aquapark Aqualand

In Maspalomas (vlakbij Playa del Ingles) vind je Aqualand. Let op! Het wordt ook wel eens AquaSur genoemd, dit is een en hetzelfde park. Aqualand is het hele jaar door open, behalve bij slecht weer. Kinderen onder de drie jaar zijn gratis. Bus 45 en bus 70 komen bij dit park. Bus 45 vertrekt vanaf het strand van Playa del Ingles.

Palmitos Park

Naast Aqualand vind je Palmitos Park. Een soort ‘dolfinarium meets Beekse Bergen’. Er zijn hier spectaculaire shows met dolfijnen en vogels te bewonderen.

Kinderen onder de 3 jaar hebben gratis toegang. Het Palmitos Park is het hele jaar door geopend. Als je met het openbaar vervoer wilt reizen neem dan bus 45 en 70.

Aquapark Oceana

In Maspalamos vind je nog een tweede aquapark; Oceana. Dit park is wel flink wat kleiner en ook de attracties zijn minder spraakmaken dan die van Aqualand.

Atlantida Aquapark

In Puerto Rico vind je nog een waterpark; Atlantida. Deze is minstens even gaaf als Aqualand. Het park is onlangs gerenoveerd en claimt de leukste, beste en gaafste glijbanen te hebben. Je vindt dit aquapark in Puerto Rico, vlak achter het grote winkelcentrum. Het aquapark is dagelijks geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Tip: koop je kaartjes van te voren al online, dan zijn ze goedkoper.

Geplaatst op Categorieën Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *